Çocuk Gelişimi Mezunu Ne İş Yapar?

Çocuk gelişimi bölümü mezunları, hem kamu kurumlarında hem de özel sektörde çalışabilirler.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı kurumlar, milli eğitim bakanlığı, çocuk esirgeme kurumu, ana okulu ve kreşler, Halk eğitim merkezleri, üniversite hastaneleri, rehberlik ve araştırma kurumları ve kadrolu olarak ilköğretim okullarının ana sınıfları çocuk gelişim bölümü mezunlarının istihdam edildiği kuruluşlardır.
Ayrıca bölüm mezunlarının formasyon olarak okul öncesi öğretmenliği yapma hakları vardır.

Bahçeşehir Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız