Fotoğraf ve Video Mezunu Ne İş Yapar?

Fotoğrafçılık, görüntü yönetmenliği, görsel danışmanlık, hareketli görüntü tasarımcılığı gibi disiplinler Fotoğraf ve video bölümü mezunlarının temel çalışma alanlarıdır. kamu kurumlarında çalışabilecekleri gibi ağırlıklı olarak özel sektörde etkinlik gösterirler

Fotoğraf ve video bölümü mezunları, matbaalarda, yazılı ve görsel medyada, grafik ve reklam şirketlerinde çalışabilirler. İsterlerse kendi işyerlerini açabilir ve mesleklerini kendileri icra edebilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Fotoğraf ve Video Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız