Fotoğrafçılık, görüntü yönetmenliği, görsel danışmanlık, hareketli görüntü tasarımcılığı gibi disiplinler Fotoğraf ve video bölümü mezunlarının temel çalışma alanlarıdır. kamu kurumlarında çalışabilecekleri gibi ağırlıklı olarak özel sektörde etkinlik gösterirler

Fotoğraf ve video bölümü mezunları, matbaalarda, yazılı ve görsel medyada, grafik ve reklam şirketlerinde çalışabilirler. İsterlerse kendi işyerlerini açabilir ve mesleklerini kendileri icra edebilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Fotoğraf ve Video Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

FOTOĞRAF VE VİDEO MEZUNU SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Fotoğraf ve Video sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.