Matematik bölümü mezunları, bankalarda, teknik bürolarda, finans kuruluşlarında ve kamu kurumlarında iş bulma imkânlarına sahiptirler.
Aynı zamanda gerekli formasyonu edindiklerinde Milli eğitim bakanlığına bağlı okullarda ya da dershanelerde matematik öğretmeni olabilirler.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Özel İdareleri ve Belediyeler Matematik bölümü mezunlarının çalışabilecekleri kurumların sadece birkaçıdır.

Bahçeşehir Üniversitesi Matematik Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

MATEMATİK SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Matematik sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.