Odyoloji bölümü mezunları,devlet ve özel hastanelerinin ilgili bölümlerinde etkinlik gösterirler. Bu hastanelerinin odyoloji klinikleri onların temel çalışma alanlarıdır.
İşitme engelliler özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri de, Odyoloji bölümü mezunlarının istihdam edildiği alanlardan biridir.
İşitme engellilere hizmet veren okullarda odyoloji mezunları çalışabilir.
Ayrıca işitme cihazı üreten şirketlerin üretim ve kalite kontrol bölümlerinde de Odyoloji mezunları çalışabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Odyoloji Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

ODYOLOJİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Odyoloji sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.