Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi de ApplyBAU kapsamına alındı. Böylece ApplyBAU sistemiyle öğrenci kabul eden fakülte sayısı 8’e çıktı.

Müfredat bazlı başarılarını ölçen sınav sistemi yerine kişisel becerileri, ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda bir üniversiteye yerleştirilmelerine önem veren Bahçeşehir Üniversitesi tarafından uygulanan ApplyBAU / “Admission / Başvuru – Kabul” modeli öğrenciler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Liseli öğrenciler hayalleri, yetenekleri ya da varsa projelerini anlatarak sınava girmeden önce Bahçeşehir Üniversitesi’nden kabul alıyor.

Bugüne kadar BAU’nun 7 fakültesinde uygulanan ApplyBAU modeli Hukuk Fakültesi’nin de katılımıyla 8’e çıktı.

ApplyBAU uygulanan tüm bölümleri görmek için tıklayınız.

ApplyBAU hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.