Türkiye’nin en geniş katılımlı spor festival KOÇFEST, Kurtuluş Savaşı’nın 100. yılında Samsun’da gerçekleşti. BAU takımları festivalden büyük başarıyla döndü.

09-17 Mayıs 2019 tarihlerinde Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde düzenlenen, 16. Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’na katılan Bahçeşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Türkiye Şampiyonu olurken, BAU Erkek Basketbol Takımı Türkiye 4.’sü, Erkek Futbol Takımı Türkiye 3.’sü ve Kadın Voleybol Takımı Grup 3.’sü oldu. Bu dört takımımız önümüzdeki yıl Süper Ligde yer alacak.

Ayrıca; BAU Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyetetik Bölümü öğrencisi Deniz Kaya yüzme branşında 50 Metre kurbağalamada Türkiye 3.’sü,  BAU Hukuk Fakültesi öğrencisi Ahmet Faruk Çiğil Boks dalında 75 Kiloda Türkiye 3.’sü oldular.