Beslenme ve diyetetik bölümü mezunları, diyetisyen olarak mezun olurlar. Bu çerçevede yer alan bir çok alanda iş bulma imkânlarına sahiptirler.
Özel sağlık merkezlerinde diyetisyen olarak çalışabilirler.
Özel ve kamu hastanelerinde diyetisyenlik yapabilirler.
Araştırma ve geliştirme firmalarında uzman olarak çalışabilirler.
Ayrıca Diyabet ünitelerinde, zayıflama merkezlerinde, spor kulüpleri ve otellerde, okullarda ve kreşlerde, huzurevlerinde, onkoloji ünitelerinde ve besin pazarlama hizmetleri sunan şirketlerinde iş bulma imkanları vardır.

Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

BESLENME VE DİYETETİK SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Beslenme ve Diyetetik sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.