Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Mezunu Ne İş Yapar?

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü mezunları, kamu ve özel kurum ve kuruluşlarına bağlı, Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Okulları ile Çıraklık ve Yaygın Eğitim kurumlarının Bilgisayar bölümlerinde, eğitimci olarak çalışabilirler.

Almış oldukları yazılım ve donanım bilgileri sayesinde özel sektörde de teknik eleman olarak istihdam edilirler.

Ayrıca mezunların iş seçenekleri sadece eğitimcilikle de sınırlı değil. Akademisyenliğin yanı sıra Öğretim teknolojileri ölçme ve değerlendirme uzmanı, Proje yöneticisi, Ağ yöneticisi, web tasarımcısı, multimedia ve grafik tasarımcısı, Uzaktan eğitim uzmanı veya danışmanı olma gibi imkanlar da Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü mezunlarının seçeneklerinden sadece birkaçıdır.

Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız