Dijital oyun endüstrisi oldukça hızlı ilerleyen bir alandır. Bu alanda çalışmaya başlayacak mezunların önünde birçok seçenek yer almaktadır.

Cep telefonlarından kişisel bilgisayarlara, oyun konsollarından tabletlere kadar bir çok mecraya oyun üreten şirketlerde çalışma imkanına sahip olan bölüm mezunları;

dijital oyun alanında, yazılımcı, grafik tasarımcısı, senarist, sanat yönetmeni ve içerik planlamacısı olarak çalışabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

DİJİTAL OYUN TASARIMI SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Dijital Oyun Tasarımı sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.