Dijital Oyun Tasarımı Mezunu Ne İş Yapar?

Dijital oyun endüstrisi oldukça hızlı ilerleyen bir alandır. Bu alanda çalışmaya başlayacak mezunların önünde birçok seçenek yer almaktadır.

Cep telefonlarından kişisel bilgisayarlara, oyun konsollarından tabletlere kadar bir çok mecraya oyun üreten şirketlerde çalışma imkanına sahip olan bölüm mezunları;

dijital oyun alanında, yazılımcı, grafik tasarımcısı, senarist, sanat yönetmeni ve içerik planlamacısı olarak çalışabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız