Elektrik elektronik mühendisliği mezunları, gerek özel sektörde gerekse kamu kurumlarında çalışabilir.
Araştırma şirketlerinde araştırma ve geliştirme mühendisi olarak çalışabilir.
Elektrik mühendisli firmalarında çalışabilir. Bu şirketlerde proje mühendisi ya da şantiye mühendisi olarak görev alabilir.
Kendi mühendislik firmasını açabilir. Elektrik üzerine serbest mühendis olarak çalışabilir.
Mühendislik firmalarında Proje mühendisi olarak çalışabilir.
Kurulum, onarım ve bakım konusunda Bakım mühendisi olarak ya da elektrik dağıtım şirketlerinde koordinatör mühendis olarak etkinlik gösterebilir.
Aynı zamanda şirketlerin elektrik ve elektronik alanındaki bölümlerinde yönetici olarak çalışabilir.

Bahçeşehir Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Elektrik Elektronik sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.