İletişim Tasarımı bölümü mezunları, yazılım şirketlerinde tasarımcı olarak çalışabilirler. Bu şirketlerde web tasarımı, mobil uygulama ara yüzü ve hareketli görüntü tasarımı yapabilirler.

Reklam şirketleri ve yapım şirketlerinde, görüntü yönetmeni, sanat yönetmeni ve yaratıcı yönetmen olarak çalışabilirler.

Kültürel ve sanatsal etkinliklerin yönetilmesi ve planlamasında yönetici olarak etkinlik gösterebilirler.

Ayrıca medya için üretilen temel görsel malzemelerin prodüksiyon ve post prodüksiyon aşamalarında yürütücü ve yönetici olarak çalışabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

İLETİŞİM TASARIMI SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 İletişim Tasarımı sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.