İletişim ve Tasarımı Bölümü mezunları tasarım ajanslarının yanı sıra reklam ajansları, yapım ve oyun şirketlerinde, sanat yönetmeni, yaratıcı yönetmen ve görüntü yönetmeni olarak çalışmaktadır.

Yazılım ve teknoloji şirketlerinde tasarımcı olarak da çalışan mezunlar bu şirketlerde web tasarımı, mobil uygulama ara yüzü ve hareketli görüntü tasarımı yapmaktadır.

Kültür ve sanat etkinliklerin yönetilmesi ve planlamasında yönetici olarak faaliyet göstermektedirler.

Ayrıca basılı ve dijital medya için üretilen tüm temel görsel malzemelerin üretimi ve üretim sonrası aşamalarında yürütücü ve yönetici olarak da çalışan mezunlarımız bulunmaktadır.

BAU İletişim ve Tasarımı Bölümü mezunları Almanya’da bulunun Berlin International University ile Dual-Up programıyla ikinci üniversitelerinden mezun olma şansına da sahiptirler. Bu anlaşmayla, bir yıl daha Berlin’de eğitimini tamamlayan mezunların Avrupa Birliği ülkelerinde 18 ay süre ile iş arama hakları bulunmaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

İLETİŞİM TASARIMI SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 İletişim Tasarımı sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.