İletişim Tasarımı Mezunu Ne İş Yapar?

İletişim Tasarımı bölümü mezunları, yazılım şirketlerinde tasarımcı olarak çalışabilirler. Bu şirketlerde web tasarımı, mobil uygulama ara yüzü ve hareketli görüntü tasarımı yapabilirler.

Reklam şirketleri ve yapım şirketlerinde, görüntü yönetmeni, sanat yönetmeni ve yaratıcı yönetmen olarak çalışabilirler.

Kültürel ve sanatsal etkinliklerin yönetilmesi ve planlamasında yönetici olarak etkinlik gösterebilirler.

Ayrıca medya için üretilen temel görsel malzemelerin prodüksiyon ve post prodüksiyon aşamalarında yürütücü ve yönetici olarak çalışabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız