Halkla İlişkiler Mezunu Ne İş Yapar?

Halkla ilişkiler bölümü mezunları, resmi ve özel kuruluşların tanıtım bölümlerinde çalışırlar.

Reklam ve kamuoyu araştırma şirketlerinde tanıtım ve araştırma bölümlerinde çalışabilirler.

Fabrika, özel işletme, hastane, banka gibi kurumların ilgili bölümlerinde halkla ilişkiler ve tanıtım bölümlerinde etkinlik gösterirler.

Şirketlerin kurumsal iletişim bölümlerinde çalışabilecekleri gibi birçok şirketin tanıtımını yapan özel şirketlerde de çalışabilirler.

Halkla ilişkiler bölümü mezunları ayrıca sahip oldukları formasyon sayesinde lise ve dengi kuruluşlarda Gazetecilik ve halkla ilişkiler öğretmeni olarak da faaliyet gösterebilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız