Halkla ilişkiler bölümü mezunları, resmi ve özel kuruluşların tanıtım bölümlerinde çalışırlar.

Reklam ve kamuoyu araştırma şirketlerinde tanıtım ve araştırma bölümlerinde çalışabilirler.

Fabrika, özel işletme, hastane, banka gibi kurumların ilgili bölümlerinde halkla ilişkiler ve tanıtım bölümlerinde etkinlik gösterirler.

Şirketlerin kurumsal iletişim bölümlerinde çalışabilecekleri gibi birçok şirketin tanıtımını yapan özel şirketlerde de çalışabilirler.

Halkla ilişkiler bölümü mezunları ayrıca sahip oldukları formasyon sayesinde lise ve dengi kuruluşlarda Gazetecilik ve halkla ilişkiler öğretmeni olarak da faaliyet gösterebilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

HALKLA İLİŞKİLER SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Halkla İlişkiler sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.