BAU 2018-2019 yılı Mezuniyet Töreni 28 Haziran Cuma günü saat 14:00 da Sinan Erdem Arena’da gerçekleştirildi.

Bu yıl 19. dönem mezunlarını veren Bahçeşehir Üniversitesi’nin mezuniyet törenine BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth, başkonsoloslar, milletvekilleri, konsoloslar, belediye başkanları, BAU Mütevelli heyeti Başkanı Enver Yücel, BAU Rektörü Şenay Yalçın, BAU Global Ağı içinde bulunan üniversitelerin rektörleri katıldı.

BM KATILIMIYLA MEZUNİYET COŞKUSU

Dünyanın 79 farklı ülkesinden yüzlerce öğrencinin de aralarında bulunduğu 4 bin 500 Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi mezuniyet coşkusu yaşadı. Törende BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth de yer aldı

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) 19’uncu dönem mezunlarını Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen büyük bir törenle uğurladı. Binlerce öğrenci keplerini atarken, bu özel günlerinde aileler de çocuklarını yalnız bırakmadı. Mezuniyet töreninde bir ilk de yaşandı. Törende BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth de yer aldı. Törende 79 farklı ülkeden yabancı uyruklu yüzlerce öğrencinin de aralarında bulunduğu toplam 4 bin 500 öğrenci keplerini attı. Törenin açılış konuşmasını Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, BM Genel Sekreter Yardımcısı Nikhil Seth ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın yaptı. Okul birincisi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nü bitiren Kosovalı Aylin Domanichu oldu.

View this post on Instagram

A post shared by Bahcesehir University (@bahcesehiruniversity) on