BAU’lu öğrencilerin ikinci lisans diplomasını sağlayan bir yurt dışı eğitim programıyla birden fazla diplomaya sahip olma imkanı vardır.

DUAL-UP

Dual Up, BAU mezunlarına Berlin International University’de 1 yıllık eğitimin ardından ikinci lisans diplomasını sağlayan bir yurt dışı eğitim programıdır. Dual Up ile aynı disipline farklı açılardan yaklaşmayı öğrenecek BAU’lular, alanlarında uzmanlaşmanın yanında kültürler arası bir öğrenme deneyimi yaşayacaklar.

Dual-Up hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

PEARSON HIGHER NATIONALS DIPLOMA

HND (Higher Nationals Diploma), Bahçeşehir Üniversitesi Lisans eğitiminize devam ederken size ek bir fırsat olarak sunulan lisans eğitiminiz ile entegre bir şekilde tamamlayabileceğiniz uluslararası tanınırlığı olan bir programdır.

HND, İngiltere ve ABD başta olmak üzere dünya çapında bir çok seçkin üniversite, uluslararası şirketler ve kurumlar tarafından yeterlilik olarak tanınmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi’nin Pearson İngiltere ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında belirlenmiş olan bölümlerde eğitim gören BAU öğrencileri, lisans eğitimleri ile uyumlu bie şekilde elde edecekleri Higher National Diploma ile, yurtdışındaki bir üniversitede kısa bir süre daha eğitim görerek BAU diplomasına yanında yurtdışındaki bir üniversiteden de ikinci bir lisans diploması alma fırsatını elde edebileceklerdir.

Pearson Higher Nationals Diploma hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

MLA COLLEGE

MLA College, Denizcilik ve Denizcilik temelli çeşitli konularda çevrimiçi ve uzaktan eğitim dereceleri sunmaktadır. Plymouth Üniversitesi ile ortak yürütülen programlarda diplomalar Plymouth Üniversitesi derecesi ile sunulmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk fakültesi öğrencilerine sunulan Sürdürülebilir Denizcilik Operasyonları programı ile Hukuk Fakültesi öğrencilerinin kendilerini denizcilik alanında ihtiyaç duyulan hukuki konularda bilgi ve beceresini arttırması hedeflenmektedir. Aranan koşulları sağlayan Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, İngiltere’den Sürdürülebilir Denizcilik Operasyonları konusunda ikinci bir diploma almak için MLA College’a başvurma imkânına sahip olacaklardır.

MLA College hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.