BAU mezunları isimlerini duyurmaya devam ediyor. İletişim Fakültesi bölümlerinden mezun pek çok öğrencimiz geçtiğimiz hafta eserleri ve ödülleriyle bir kez daha medya dünyasının takdirini kazandı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin işbirliği protokolü bulunan İllüstratörler Platformu’nun Birinci Karma Sergisi Ma Sanat’ta açıldı. Sergide İletişim Tasarımı mezunumuz Gül Çetin‘in ve Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencimiz Ladin Bozkuş‘un da birer eseri yer alıyor. Fotoğraf ve videolar için tıklayınız.

Fotoğraf ve Video Bölümü mezunumuz Sercan Gündoğar ilk kişisel sergisi Aksak Döngüler’i açtı. Fotoğraflar için tıklayınız.

Sarar giyim markası, Marka Uzmanı ve Reklamcılık Bölümü mezunumuz Sara Sarar verdikleri brief sonucu hazırlanan kampanyaları dinlemek üzere fakültemize geldi. Fotoğraflar için tıklayınız.

İletişim Tasarımı mezunumuz Gül Çetin‘in sanat kitapları serisi Düşyeri Yayınları’ndan çıktı. Fotoğraflar için tıklayınız.

Halkla İlişkiler Bölümü mezunumuz Ali Burak Süren, İletişim Uzmanı olarak görev yaptığı Medyaevi İletişim’de çalışma arkadaşlarıyla birlikte Prida Ödülleri’nden 7 ödül aldı. Fotoğraflar için tıklayınız.