BAUlu öğrenciler, Bahar dönemi BAU Global programlarına katılmak üzere yola çıkmaya başladı. Washington, İngiltere ve Toronto’da yapılan BESL Hazırlık programına katılacak öğrenciler için yurt dışı maratonu 5 Şubat’ta start aldı.

İNGİLİZCE’Yİ YAŞAYARAK ÖĞREN

BESL programı; “İngilizce’yi Yaşayarak Öğrenme” sloganından hareketle BAU İngilizce Hazırlık Okulu öğrencileri için oluşturulan yurt dışı programlarıdır. Bu programa isteyen tüm Hazırlık Okulu öğrencileri katılabilir. BAUlu öğrenciler yurt dışında İngilizce bilgi ve becerilerini geliştirirken, bir yandan da farklı kültürleri tanır.

BESL Programı hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız.

60’A YAKIN YURT DIŞI PROGRAMI

Bahar Dönemi Berlin Programlarına katılacak olan öğrenciler ise 29 Şubat’ta yola çıkacak. 5 ay sürecek programda öğrenciler “Graphic Design and Virtual Communication, Architecture and Design ve Business and Management” derslerine katılacak, interdisipliner alanda eğitimler alacaklar.

Bir akademik yılda BAU’da 60’a yakın global program ilan edilir. Bu programlardan 2., 3., ve 4. sınıf öğrenciler yararlanabilir.

BAU Global Programları hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız.

YAZ-KIŞ OKULLARI DEVAM EDİYOR

Berlin, İtalya, Macau, İngiltere, Fransa gibi pek çok ülkede düzenlenen yaz okulu / kış okulu programlarına katılan öğrenci sayısı ise binleri aştı. 1 ile 3 hafta süren bu programlarda öğrenciler sertifikalı, uygulamalı programlara katılırlar. Programlar tüm öğrencilere açıktır.