Üniversitenin tanımını değiştiren, yenilikçi ve global yöntemler ışığında eğitim sunan Bahçeşehir Üniversitesi; yeni nesil üniversite kavramına anlam kazandıran EDR modeli ile BAU’luları geleceğin dünyasına hazırlıyor.

Birçok içeriğe erişim olanağı sağlayan, araştırma ve uygulama merkezleri tarafından tasarlanan bir eğitim modeli olan EDR; BAU’luların hangi bölümde öğrenim gördüğüne bakmaksızın donanımlı, farklı bakış açılarına sahip, çözüm üreten, geleceğin yetkinliklerini kazanmış, yenilikçi ve global alanda tercih edilen bireyler olmasını hedefliyor.

DİSİPLİNLERARASI EĞİTİM

EDR modeli ile global değişimleri ve gelişmeleri yakından takip eden BAU’lular; dijital dünyanın değişimlerine hızlıca uyum sağlıyor, eğitim hayatları devam ederken tercih ettikleri sektörlerin ulusal ve uluslararası markalarında kariyer fırsatlarına sahip oluyor.

Disiplinlerarası bir model olan EDR, BAU’luların eğitim hayatları boyunca daha aktif, araştırmacı, girişimci, sorumluluk alan ve lider bireyler olmasını destekliyor. Her BAU’lu EDR modeli ile global bir vizyona sahip olma şansı yakalıyor!

Örneğin Sağlık Bilimleri Fakültesi‘nden okuyan öğrenci “Sağlıkta İletişim ve Sosyal Medya Yönetimi Yetkinlik Programı” ile sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli iletişim çalışmaları konusunda bir sertifika ediniyor. Kendi bölümünü okurken bir yandan da İletişim Fakültesi tarafından verilen sağlık iletişimi temellerinin yanı sıra günümüz dünyasının vazgeçilmez mecrası sosyal medyanın dinamikleri de öğreniyor.

BAU Hukuk öğrencisi “Deniz Ticaret Sertifika Programı” ile hem denizcilik ve deniz taşımacılığına ilişkin konularda kapsamlı bilgi sahibi oluyor  hem de çeşitli disiplinlerden ders alarak konu ile ilgili daha geniş bir bakış açısı ediniyor.

Yahut öğrenci varlık yönetimi, varlık çeşitleri, modern portföy teorisi ve fon çeşitleri gibi konularda bilgi beceri ve yetkinliklerini arttırmak ve bu alanda piyasanın ihtiyaç duyduğu nitelikli biri olarak yetişmek için “Finansal Varlık Yönetimi Yetkinlik Programı“na devam edebiliyor.

EDR Modeli hakkında detaylı bilgi almak ve tüm sertifika programlarını görmek için lütfen tıklayınız