T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Siber Kulüpler Birliği tarafından 27-31 Ocak 2020 tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Siber Güvenlik Kış Kampı başladı.

23 sınıfta verilecek Siber Güvenlik eğitimleri için, 2500’ün üzerinde öğrencinin başvurduğu kış kampına, 770 öğrenci kabul edildi.

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üye firmalarından sektörün önde gelen isimleri tarafından, Siber Güvenliğe Giriş, Linux 101, Web Uygulama Güvenliği, Siber Güvenlikte Yapay Zeka, Uygulamalı Sızma Testi, Derinlemesine Ağ Güvenliği, Tersine Mühendislik, Zararlı Yazılım Analizi, Scada Güvenliği, Siber Tehdit İstihbaratı, Zero-Day Araştırma ve Exploit Geliştirme, Temel Adli Bilişim, SIEM-SOC, IoT Güvenliği, Kriptoloji, Android Internals ve Bilgi Güvenliği/KVKK başlıklarında eğitimler veriliyor.

Siber Güvenlik Kış Kampı ile Siber Güvenlik ilgilisi öğrenciler 5 gün boyunca Bahçeşehir Üniversitesi’nde eğitimlere devam edecek.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve Siber Kulüpler Birliği tarafından 2019 yılında TOBB Üniversitesinde gerçekleştirilen ve Savunma Sanayii Başkanı Prof.Dr. İsmail DEMİR’in de öğrencilerle bir araya geldiği Siber Güvenlik Yaz Kampında 500 öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi verilmişti.