Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarım Bölümü Mezunu Murathan Artagan “Kapısız Oda” adlı şiir kitabını yayınlandı.

Kitabın kısa sürede büyük ilgi görmesi sonucu yapılan açıklamada Murathan Artagan; “Aşıklar, aşkın yolundan gidenler; yıllar içinde yaşadığım gerçek hikâyelerden çıkan hissiyatlarımı bu kitapta bulacaklar. Aşkın tasvirini en güzel yapan Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’ye beni geliştirdiği, yetiştirdiği için teşekkür ederim.” dedi.

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarım Bölümü Mezunu Murathan Artagan, kitabını Mustafa Tenker Yayın Grubuna bağlı KitapAt Yayınlarıyla okuyucuyla buluşturdu. “Kapısız Oda” kitabının kapağını ise dünyaca ünlü ressam Renan Kaleli özel olarak tasarladı. Deniz Seki, Simge, Yonca Evcimik, Deniz Akkaya, Cem Bekar gibi birçok ünlü isimde sosyal medya da Murathan Artagan ‘a destek verdiler…