Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 1.sınıf öğrencisi Çağrı Serpin’in de içinde bulunduğu ekip, “WE” adlı dijital oyunlaştırılmış plastik geri dönüşüm projesi ile Hackathon’a katılan projeler arasında 1. olmuştur.

Dünya genelinde düzenlenen Solution Challenge Hack For Global Goals ve Google Developer Student Clubs birleşerek öğrencileri küresel sorunlara çözüm bulmak için bir araya getirdi.

People & Peace Hackathon’da projeler Sürdülebilir Kalkınma Hedefleri için hazırlandı. Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Çağrı Serpin ve ekibi, “WE” isimli dijital oyunlaştırılmış plastik geri dönüşüm projesi ile diğer projeler arasında 1. oldu.