BAU’da lisans eğitiminin 4. yılının tamamlayan öğrenciler, Kansas University School of Law’da eğitim alıyor; lisans diplomasını Türkiye’den, yüksek lisans diplomasını Amerika’dan alma hakkı elde ediyor. Amerika’daki hukuk eğitimini başarıyla tamamlayan öğrenciler, Amerika’nın New York, California, Washington, Georgia ve Wisconsin eyaletlerinde baro sınavlarına girme hakkı kazanıyor. Eşit Ağırlık puan türünden ilk 10’a girerek BAU Hukuk Fakültesine yerleşen öğrenciler Kansas University School of Law’da %100 eğitim bursu elde ediyor.

Detaylı bilgi almak için formu doldurunuz.

BAU Hukuk Okulu, 21. yüzyılın donanımlı hukukçularını yetiştiriyor. Uzmanlaşmak istedikleri alanı uygulamalı olarak deneyimleyen öğrencilerimiz, gerçek davalar üzerinde çalışıyor.

● İnsan Hakları ve Özgürlükleri Uygulama ve Araştırma Merkezi

● Ceza Hukuku ve Kriminoloji Laboratuvarı