Çizgi film ve animasyon bölümünden mezun olanlar; sinema, video, animasyon ve multimedia alanlarında iş imkanlarına sahiptirler.

Yapım şirketlerinde, reklam ajanslarında ve televizyon şirketlerinde animasyon tasarımcısı ve görsel efekt uzmanı olarak çalışabilirler.

Ayrıca Bilgisayar oyunu stüdyoları, karikatür dergileri, sanat departmanları, müzik şirketlerinde ve medya kuruluşlarında çalışma şansları vardır.

Bahçeşehir Üniversitesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

ÇİZGİ FİLM VE ANİMASYON SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Çizgi Film ve Animasyon sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.