Enerji sistemleri mühendisliği bölümü mezunları enerji ile ilgili her türlü kurumda çalışma olanaklarına sahiptirler.
Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı,
Enerji piyasası düzenleme kurumu,
Maden tetkik ve arama enstitüsü,
Devlet su işleri,
Devlet demiryolları,
Türk petrolleri arama ortaklığı,
Türkiye atom enerjisi araştırma kurumu gibi enerji ile ilgili bir çok kuruluş Enerji sistemleri mühendisliği bölümü mezunlarının iş bulacakları kurumlar arasındadır.
Ayrıca Milli eğitim bakanlığında teknik öğretmen olabilecekleri gibi akademisyen olarak da mesleklerini sürdürebilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi almak için tıklayınız

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Enerji Sistemleri Mühendisliği sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.