Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Mezunu Ne İş Yapar?

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü mezunları, hastanelerin ortopedi, kardiyoloji, pediatri, nöroloji ve kadın doğum kliniklerinde çalışabilirler.
Ayrıca genel cerrahi, el cerrahisi ve acil bakım üniteleri fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü mezunlarının etkinlik alanları arasındadır.
Hastane dışındaki kurumlarda özellikle rehabilitasyon merkezlerinde, halk sağlığı merkezlerinde, fitness merkezleri ve spor kulüplerinde, okullar ve fabrikalarda çalışabilirler.
Bir uzman doktorla birlikte özel klinik açarak konusunda etkinlik gösterebilir.

Bahçeşehir Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız