Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü mezunları, hastanelerin ortopedi, kardiyoloji, pediatri, nöroloji ve kadın doğum kliniklerinde çalışabilirler.
Ayrıca genel cerrahi, el cerrahisi ve acil bakım üniteleri fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü mezunlarının etkinlik alanları arasındadır.
Hastane dışındaki kurumlarda özellikle rehabilitasyon merkezlerinde, halk sağlığı merkezlerinde, fitness merkezleri ve spor kulüplerinde, okullar ve fabrikalarda çalışabilirler.
Bir uzman doktorla birlikte özel klinik açarak konusunda etkinlik gösterebilir.

Bahçeşehir Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.