İngilizce Öğretmenliği Mezunu Ne İş Yapar?

İngilizce öğretmenliği mezunları, Milli eğitim bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında İngilizce öğretmeni olarak çalışabilirler.

Ayrıca Özel okullar, dershaneler ve kreşlerde de eğitim verebilirler.

Uzmanlığını geliştiren mezunlarımız, turizm sektöründe, şirketlerin halkla ilişkiler bölümlerinde bankaların kambiyo bölümlerinde ve Uluslar arası şirketlerin iç ve dış departmanlarında kolaylıkla iş bulabilirler.

Resmi ve özel kurumlarda mütercim tercümanlık da Bölümümüz mezunlarının iş imkanlarından biridir.

Alanlarında yüksek lisans ve doktora yaparak yüksek öğretim kurumlarında öğretim üyesi olabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız