İngilizce öğretmenliği mezunları, Milli eğitim bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında İngilizce öğretmeni olarak çalışabilirler.

Ayrıca Özel okullar, dershaneler ve kreşlerde de eğitim verebilirler.

Uzmanlığını geliştiren mezunlarımız, turizm sektöründe, şirketlerin halkla ilişkiler bölümlerinde bankaların kambiyo bölümlerinde ve Uluslar arası şirketlerin iç ve dış departmanlarında kolaylıkla iş bulabilirler.

Resmi ve özel kurumlarda mütercim tercümanlık da Bölümümüz mezunlarının iş imkanlarından biridir.

Alanlarında yüksek lisans ve doktora yaparak yüksek öğretim kurumlarında öğretim üyesi olabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 İngilizce Öğretmenliği sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.