İnşaat mühendisliği bölümü mezunları;

• Yapı denetim firmalarında, yapı denetim mühendisi olarak çalışabilirler.
  • Özel ve kamu şirketlerinde kontrol mühendisi, şantiye mühendisi olarak etkinlik gösterebilirler.
  • Belediyeler ve kimi kamu kurumlarında, sözleşmeli mühendis olarak çalışabilirler.
  • Ayrıca tüm devlet kurumlarında inşaat mühendisliği, müfettişlik, uzmanlık gibi kadrolara girme şansları vardır.
  • İnşaat mühendisliği mezunları kendi proje ofisini açabilir. Böylece kendi inşaat şirketini kurabilirler. Ya da kendi yapı denetim şirketlerini açabilirler.
  • Akademisyen olabilirler

Bahçeşehir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi almak için tıklayınız.

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 İnşaat Mühendisliği sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.