İşletme mühendisliği bölümü mezunları, banka sektöründen imalat sanayine, sigortacılık hizmetlerinden reklam sektörüne kadar geniş bir yelpazede iş bulabilirler. İşletme Mühendisliği Programı, öğrencilerini geleceği uluslararası düzeyde şekillendirecek bilgiye erişimlerini sağlayan, işletme mühendisliğine ait bilgi, teknik ve yaklaşımlarıyla donatıp onları yaratıcı, araştırmacı, sorgulayıcı, sosyal sorumluluk anlayışına sahip, meslek etiğine önem veren lider mühendisler olarak yetiştirmeyi amaçlar.

Özellikle büyük şirketler ve fabrikaların, üretim, planlama, finansman, pazarlama ve koordinasyon alanlarında yöneticilik yapabilecek formasyona sahip olurlar.

Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2023 İşletme Mühendisliği sıralama ve taban puanları açıklandı. 2023 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2023 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2023 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.