Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü mezunları, resmi kurumlarda ya da ilaç endüstrisinde araştırmacı olarak çalışabilirler.
Hastaneler, klinikler ve benzeri sağlık kuruluşlarının laboratuarlarında yönetici olarak etkinlik gösterebilirler.
Üniversitelerin, tıp, ziraat, veterinerlik, fen, biyoloji gibi bölümlerinde akademisyenlik yapabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Moleküler Biyoloji ve Genetik sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.