Okul öncesi Eğitimi bölümü mezunları, Kreş, gündüz bakımevi, anaokulu, Çocuk kulübü gibi resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitimci ve yönetici olarak çalışabilirler. Bunun yanı sıra Özel bir ana okulu açıp işletebilirler.

Çocuk ve aileye yönelik hizmet veren sivil toplum kuruluşlarında eğitimci ve yöneticilik yapabilecekleri gibi yazılı ve görsel medyada, yazılım kurumlarında okul öncesi eğitimle ilgili uzmanlıklarıyla görev yapabilirler.

Ayrıca kendi alanlarında lisans üstü çalışmalar yapıp üniversitelerin akademik kadrolarında yer alabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Okul Öncesi Eğitimi sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.