Okul Öncesi Eğitimi Mezunu Ne İş Yapar?

Okulöncesi Eğitimi bölümü mezunları, Kreş, gündüz bakımevi, anaokulu, Çocuk kulübü gibi resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitimci ve yönetici olarak çalışabilirler. Bunun yanı sıra Özel bir ana okulu açıp işletebilirler.

Çocuk ve aileye yönelik hizmet veren sivil toplum kuruluşlarında eğitimci ve yöneticilik yapabilecekleri gibi yazılı ve görsel medyada, yazılım kurumlarında okul öncesi eğitimle ilgili uzmanlıklarıyla görev yapabilirler.

Ayrıca kendi alanlarında lisans üstü çalışmalar yapıp üniversitelerin akademik kadrolarında yer alabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız