Uluslararası ticaret ve işletmecilik bölümü mezunlarının çoğu global ve ulusal şirketlerde çeşitli yönetim kademelerinde çalışmaktadır. Bu bölümün amacı uluslararası şirketlere üst düzey yöneticiler yetiştirmektir.

Mezunlar işletme bölümünden mezun olanların yapacakları tüm iş olanaklarına sahiptir. Aynı zamanda gümrük müşavirliğinde de çalışma imkanları vardır. Mezunlar küresel iş operasyonlarını yönetebildikleri gibi yabancı ülkelerle iş yapabilme kapasitesine sahip olurlar.

YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞABİLİRLER

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik mezunları, uluslararası kuruluşlarda yönetici konumuna gelebilir.

Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü hakkında detaylı bilgi almak, puan ve kontenjanlarını, yurt dışı olanaklarını ve staj imkanlarını öğrenmek için  tıklayınız.

ULUSLARARASI TİCARET VE İŞLETMECİLİK SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.