Yazılım mühendisliği bölümü mezunları özel sektörde çalışabildikleri gibi kamu sektöründe de istihdam edilebilirler.
Sistem mühendisi olarak, bilgisayar ağları üzerine çalışan işletmelerde etkinlik gösterebilirler.
Elektronik cihaz üreten firmalarda ya da Savunma sanayinde uygulama mühendisi olarak çalışabilirler.
Şirketlerin bilgi sistemleri bölümlerinde iş analisti olarak çalışabilirler.
Kendi disiplinlerinde ilerleyerek konularında orta kademe yönetici olabilirler.
Akademik olarak kendini geliştirip kariyerlerini yönlendirebilir, konularında danışmanlık yapabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Yazılım Mühendisliği sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.