Yazılım Mühendisliği Mezunu Ne İş Yapar?

Yazılım mühendisliği bölümü mezunları özel sektörde çalışabildikleri gibi kamu sektöründe de istihdam edilebilirler.
Sistem mühendisi olarak, bilgisayar ağları üzerine çalışan işletmelerde etkinlik gösterebilirler.
Elektronik cihaz üreten firmalarda ya da Savunma sanayinde uygulama mühendisi olarak çalışabilirler.
Şirketlerin bilgi sistemleri bölümlerinde iş analisti olarak çalışabilirler.
Kendi disiplinlerinde ilerleyerek konularında orta kademe yönetici olabilirler.
Akademik olarak kendini geliştirip kariyerlerini yönlendirebilir, konularında danışmanlık yapabilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız