Yeni medya bölümü mezunları, dijital ajanslarda içerik üreticisi olarak çalışabilirler. Aynı zamanda markaların sosyal medya ve internet pazarlaması departmanlarında etkinlik gösterebilirler.

Medya gazeteciliği, medya web geliştiriciliği, sosyal medya uzmanlığı, basın medya danışmanlığı gibi yeni medya rolleri de mezunların yapacağı işler arasındadır.

Günümüzde internet gazeteciliği, internet köşe yazarlığı, eleştirmenliği gibi yeni meslekler oluştu. internet medya ajansları, dergileri ve gazeteleri bu gibi işleri yapabilecek donanımda elemanları talep etmekteler.

İşte yeni medya bölümü mezunları bu alanlarda kolaylıkla varlık gösterebilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız

YENİ MEDYA SIRALAMA VE TABAN PUANI

2021 Yeni Medya sıralama ve taban puanları açıklandı. 2021 TYT AYT (YKS) Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları 2020 yılına ait üniversite yerleştirme puan ve sıralamalarıdır. 2021 yılına ait puanınızı ve sıralamanızı kıyaslayarak tercih yapabilirsiniz.