Yeni Medya Mezunu Ne İş Yapar?

Yeni medya bölümü mezunları, dijital ajanslarda içerik üreticisi olarak çalışabilirler. Aynı zamanda markaların sosyal medya ve internet pazarlaması departmanlarında etkinlik gösterebilirler.

Medya gazeteciliği, medya web geliştiriciliği, sosyal medya uzmanlığı, basın medya danışmanlığı gibi yeni medya rolleri de mezunların yapacağı işler arasındadır.

Günümüzde internet gazeteciliği, internet köşe yazarlığı, eleştirmenliği gibi yeni meslekler oluştu. internet medya ajansları, dergileri ve gazeteleri bu gibi işleri yapabilecek donanımda elemanları talep etmekteler.

İşte yeni medya bölümü mezunları bu alanlarda kolaylıkla varlık gösterebilirler.

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümü hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız